Terug naar home

de meest aangename weg naar je netwerk.

Beste vastgoedprofessional,
Beste oldtimerfan,

Elk jaar staan twee afspraken in rood aangeduid in onze aller agenda’s met ‘Mipim’ of ‘Mapic’ erbij gekrabbeld. Wellicht is dat voor de volgende jaren niet anders.

Sinds 2018  werd de route naar Mipim echter helemaal anders. Zeker voor wie deel nam aan de 1ste REAL ESTATE CLASSIC TOUR. Deze eerste ‘classic tour’ met die naam werd meteen een schot in de roos en sindsdien zijn er meestal méér deelnemers dan beschikbare plaatsen voor deze ontspannende, vierdaagse tocht voor oldtimers.

Elk jaar opnieuw loopt de route langs de mooiste wegen van Frankrijk. Onder andere via de Champagne, Bourgogne, Vercors, Vaucluse, Luberon, Provence, les Alpes Maritimes… Onderweg wordt ruimte voorzien om lekker te lunchen en even halt te houden aan bijzondere locaties. De overnachtingen zijn gepland in comfortabele, authentieke en aparte luxehotels. De Real Estate Classic Tour is in elk geval géén snelheidswedstrijd. Het is een netwerkevenement dat op een onvergelijkbare manier business en ontspanning combineert. Een tocht zonder commerciële belangen die vriendschapsbanden creëert en aanhaalt.

Daarom wordt de tocht ook omkaderd met een technisch assistentieteam en bagageservice.

Na aankomst in Cannes gaan de bolides ook meteen op transport terug naar België. Tenzij een deelnemer de hele route terúg ook graag zelf rijdt. Maar dat is dan op eigen initiatief.

Kijk jij uit naar de volgende Real Estate Classic Tour?  Registreer dan vandaag nog!

Tot gauw.

Met vriendelijke groeten,

Femke en Peter De Smedt                             Peter Adams
Tricks for Bricks                                              Avantgarden