Terug naar home

Update data Real Estate Classic Tour 2021

 Een evenement organiseren heeft tegenwoordig iets van een zatte Zwitser op een fiets: zwalpend je weg zoeken in een wereld die voortdurend beweegt…
 
Wellicht heb jij intussen ook vernomen dat de geplande Mipim van begin juni niet doorgaat en vervangen is door een ‘light’ versie op 7 en 8 september aanstaande.
Dát, onze rijverslaving én de goesting om te netwerken, hebben ons echter doen beslissen om volgende initiatieven te plannen waarop onze geregistreerde klassiekers van harte zijn uitgenodigd:  
 
Op zaterdag 5 en zondag 6 juni organiseren we een korte Real Estate Classic Tour in eigen land waarin een mooie route, lekker eten en een exquis hotel de hoofdrol spelen.
De start en aankomst situeren zich in het centrum van het land, de route houden we nog even als verrassing. 
 
Van 3 tot 6 september heeft vervolgens de ‘klassieke’ Real Estate Classic Tour’ plaats. Met alle ingrediënten die je van ons gewoon bent: een route op eenzame hoogte, een selecte keuze van hotels, een pamperende begeleiding en een toegewijd transport vanuit Cannes. De beschrijving van de route mag je alvast letterlijk nemen: de Vogezen, de Jura, de Alpen… zonder alle details prijs te geven schuiven we ze allemaal voor de wielen! 
 
Op basis van de vragen die we hierover krijgen zitten heel wat vastgoedpro’s te popelen om met hun klassieker buiten te komen. En wij zijn de laatsten om hen tegen te houden!
Wanneer u geïnteresseerd bent om voor één van deze óf voor beide evenementen in te schrijven, doe dat dan vandaag nog! Dat kan via deze link.

Wie bijkomende vragen heeft kan terecht op: femke@realestateclassictour.com

Dank alvast en tot gauw!