Terug naar home

Inschrijven Belgische route

Schrijf hier in voor de 6de Real Estate Classic Tour van Toulouse naar Cannes van donderdagnamiddag 7 maart 2024 tot en met maandag 11 maart 2024

In 2024 schakelt de Real Estate Classic Tour een versnelling hoger! Letterlijk.

In de eerste plaats trachten we tegemoet te komen aan de vraag naar uitbreiding. En we slagen daar zelfs in zonder dat je er als deelnemer iets van zal merken. Bovendien wordt het startschot van het alom geprezen netwerkevent niet langer in België gegeven…

Tja, ook kleine evenementjes worden groot. Het succes van de Real Estate Classic Tour stond de voorbije edities zichzelf wat in de weg. Grote groepen deelnemers zijn geen goed idee om kwalitatief te netwerken. Terwijl net dát de reden is om de Tour te organiseren. Vanaf volgende editie vergroten we daarom de capaciteit, terwijl het aantal teams -net als de voorbije jaren- beperkt blijft tot 35 wagens.
Bovendien wilden we graag de -regelmatig uitgeregende- startdagen in het noorden kunnen overslaan. En daarom vertrekt de Real Estate Classic Tour niet langer in een Belgische stad, maar voor de editie van 2024 in Toulouse! Op die manier maken we van dit evenement nog méér een netwerkfeest voor vastgoedprofessionals. ‘Mixing business en pleasure’ wordt zo nagenoeg tastbaar. Want door de afstand tussen België en Cannes niet te moeten overbruggen, halen we meteen ook heel wat andere voordelen aan boord: Wellicht om te beginnen mooier weer en betere rijomstandigheden. Tegelijk kunnen we het aantal kilometers beperken tot een voor ieder behapbare +/- 300 km per dag. Zo hebt hebt u ook meer tijd om van de hotels én van de route te genieten!

Uiteraard voorzien we in dit programma het transport van jou en je auto naar Toulouse én starten we met een overnachting in Toulouse op donderdagavond 7 maart 2024. De ‘basics’ van de Real Estate Classic Tour blijven daarbij uiteraard bewaard: de fijnste routes, de charmantste hotels en alle support om ook onderweg op je twee oren te kunnen slapen: het bagageteam, de technische ondersteuning met vervangauto en een fantastische groep collega’s uit het vastgoed…

De finale keuze van hotels kan je op deze website volgen, maar op dat vlak ken je onze standaards: van een vier of vijfsterrenniveau en liefst op de charmantste locaties.

Een deelname aan de Real Estate classic Tour kost 3.610€ per persoon, gebaseerd op de deelname van 2 personen en één deelnemende wagen per team. Daar is alles inbegrepen, met uitzondering van persoonlijke kosten en BTW. De keuze voor een gesloten transport voor je auto is een optie en wordt gebudgetteerd in functie van het aantal gebruikers.

Net als de voorbije jaren willen we je vragen om snel te reageren en in te schrijven want hoewel we de capaciteit wat opdrijven, zullen we ook dit keer de inschrijvingen moeten beperken. Met onderstaand registratieformulier kan je die inschrijving voor de Real Estate Classic Tour 2024 naar Cannes alvast vast leggen. Want vol=vol.

Let op! Je registratie is pas definitief na overschrijving van een voorschot van 50% (1.805€ + BTW per persoon (2.184.05€) over te schrijven met vermelding van RECT Mipim 2024 en de namen van de deelnemers op KBC rekening nr BE18 7370 6587 4965 op naam van Leqip bv / Real Estate Classic Tour. Voor elke deelbetaling ontvang je aansluitend een factuur voor dit netwerkevenement.

  Wie schrijf je in?

  Piloot

  Copiloot

  Gegevens wagen

  Facturatiegegevens piloot

  Facturatiegegevens copiloot

  Deze site is beveiligd met reCAPTCHA. Hierop zijn de Google Privacy Policy en Terms of Service van toepassing.