Terug naar home

Inschrijven

In 2024 schakelt de Real Estate Classic Tour een versnelling hoger! Letterlijk.

In de eerste plaats trachten we tegemoet te komen aan de vraag naar uitbreiding. En we slagen daar zelfs in zonder dat je er als deelnemer iets van zal merken. Bovendien wordt het startschot van het alom geprezen netwerkevent niet langer in België gegeven…

Tja, ook kleine evenementjes worden groot. Het succes van de Real Estate Classic Tour stond de voorbije edities zichzelf wat in de weg. Grote groepen deelnemers zijn geen goed idee om kwalitatief te netwerken. Terwijl net dát de reden is om de Tour te organiseren. Vanaf volgende editie vergroten we daarom de capaciteit, terwijl het aantal teams -net als de voorbije jaren- beperkt blijft tot 35 wagens per route.

Bovendien wilden we graag de -regelmatig uitgeregende- startdagen in het noorden kunnen overslaan. En daarom vertrekt de Real Estate Classic Tour niet langer in een Belgische stad. Op die manier maken we van dit evenement nog méér een netwerkfeest voor vastgoedprofessionals. ‘Mixing business en pleasure’ wordt zo nagenoeg tastbaar. Want door de afstand tussen België en Cannes niet te moeten overbruggen, halen we meteen ook heel wat andere voordelen aan boord: Wellicht om te beginnen mooier weer en betere rijomstandigheden. Tegelijk kunnen we het aantal kilometers beperken tot een voor ieder behapbare +/- 300 km per dag. Zo hebt hebt u ook meer tijd om van de hotels én van de route te genieten!

Schrijf je in voor de Belgische route

Schrijf je in voor de Nederlandse route