Terug naar home

Inschrijven Nederlandse route

Schrijf hier in voor de 6de Real Estate Classic Tour van Montpellier naar Cannes van vrijdag 8 maart 2024 tot en met zondag 10 maart 2024

In 2024 gaat de eerste Nederlandse Real Estate Classic Tour van start! Een oldtimer rally die start in Montpellier en u over de mooiste wegen van Zuid-Frankrijk naar de MIPIM in Cannes leidt.

Zonder voorlopig al te veel details te verklappen van de route zelf, zal de tocht door de prachtigste streken van Zuid-Frankrijk gaan: Door de ‘Camargue’ Les Alpilles en via de Luberon naar de Provence en de Côte d’Azur. Onderweg is voldoende tijd om lekker te lunchen en even te stoppen bij bijzondere locaties. De overnachtingen zijn gepland in charmante, comfortabele en authentieke vier- of vijfsterrenhotels.

Het is in elk geval niét de bedoeling om er een jachtige race naar Cannes van te maken (MIPIM is daarvoor al intens genoeg), maar een fijne route met één doel. Een vierdaagse tocht waarin partners en collega’s uit de vastgoedsector in de eerste plaats kunnen netwerken. En dat leidt zeker in de huidige markt tot fantastische opportunity’s.

Om u volledig te ontzorgen, wordt de tocht ondersteund met de nodige technische assistentie, een vervangwagen en een bagageservice. Zodra u in Cannes bent gearriveerd, hoeft u ook geen zorgen meer te maken over uw auto. Uw auto gaat dezelfde dag met een gespeciali- seerd transport rechtstreeks terug naar Nederland.

De Real Estate Classic Tour vindt plaats van vrijdag 8 maart 2024 tot en met zondag 10 maart 2024. Op maandag 11 maart sluiten we af met een korte verbindingsrit transfer tussen het laatste hotel en de Croisette in Cannes. Uiterlijk om 10 uur in de ochtend komt u daar aan en kunt u uw andere afspraken op of rond de beurs inplannen.

Let op! Je registratie is pas definitief na overschrijving van een voorschot van 50% (1.425€ per persoon, BTW verlegd) over te schrijven met vermelding van RECT Mipim 2024 en de namen van de deelnemers op KBC rekening nr BE18 7370 6587 4965 op naam van Leqip bv / Real Estate Classic Tour. Voor elke deelbetaling ontvang je aansluitend een factuur voor dit netwerkevenement.

  Wie schrijf je in?

  Piloot

  Copiloot

  Gegevens wagen

  Facturatiegegevens piloot

  Facturatiegegevens copiloot

  Deze site is beveiligd met reCAPTCHA. Hierop zijn de Google Privacy Policy en Terms of Service van toepassing.